beveiligingsnieuws

Connect Beveiliging B.V. is een deskundig en dynamisch beveiligingsbedrijf

Bent u benieuwd hoe wij veiligheid een gezicht kunnen geven binnen uw organisatie?

Lees meer Vraag een offerte aan

Ga terug
man+bijt+hond2

Man bijt hond: eten met de baas

13 mei 2016 10:08:17date->format('H:i:s') ?>

Op dinsdag 23 september waren winkelsurveillant Eric Balster en algemeen directeur Ellen Groenewoudt te zien en horen in het programma Man bijt hond. In deze aflevering bezocht het programma de werkplekken van beiden, waarna Ellen bij haar thuis kookte voor Eric en ze elkaar beter leerden kennen.

De naam Man bijt hond is ontleend aan het grapje onder journalisten dat de krantenkop ‘Hond bijt man’ geen nieuwswaarde heeft, maar ‘Man bijt hond’ wel. Het programma Man bijt hond laat mensen op een andere manier naar het nieuw kijken. Een manier die ons aansprak en waar we graag aan meewerken, om Trigion en haar medewerkers een gezicht te geven.

Man bijt hond wordt iedere werkdag om 18:55 uur uitgezonden op NPO2. De uitzending van dinsdag 23 september kunt u hier terugkijken:

http://bit.ly/1ms0Aou

Connect Beveiliging

Connect Beveiliging Gouda

Uw veiligheids specialist

Connect Beveiliging B.V. is een nieuw en dynamisch beveiligingsbedrijf,
welke is opgericht eind 2005.

Erkenning van Ministerie van Justitie

Zoals U van elk beveiligingsbedrijf mag verwachten, beschikken wij uiteraard ook over een erkenning van het Ministerie van Justitie, terug te vinden onder nummer ND 4968. Neem voor vragen geheel vrijblijvend telefonisch of via E-mail contact op.

Neem contact op

Connect Beveiliging B.V.

Copyright © Connect Beveiliging 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Algemene Voorwaarden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site-index