Connect-Beveiliging-beveiligingsbedrijf-Object-beveiliging-object-bewaking
Object beveiligingen
Object-beveiligingen

Connect Beveiliging B.V. is een deskundig en dynamisch beveiligingsbedrijf

Bent u benieuwd hoe wij veiligheid een gezicht kunnen geven binnen uw organisatie?

Lees meer Vraag een offerte aan

Object Bewaking

Inbraak, brand en ongewenste gasten kunnen zeer vervelende gevolgen hebben voor uw bedrijf.  Om er zeker van te zijn dat uw pand 24/7 optimaal beveiligd is raden wij object bewaking aan. Object bewaking Connect Beveiliging B.V. is uw ideale partner bij het bewaken van uw bedrijfspand of locatie. Ons team is opgeleid om ervoor te zorgen dat het risico wordt geminimaliseerd. Samen met u zullen wij een beveiligingsplan opstellen waarbij de veiligheid van uw object richtinggevend is. Uiteraard zullen onze beveiligers handelen naar de taak die zij opgedragen krijgen als onderdeel van uw totale beveiligingsbeleid.

Receptiebeveiligers voor zowel beveiligen als receptietaken

Voor die bedrijven die wel graag de beschikking hebben over professionele beveiligers maar liever geen bewakers aan de balie zien, hebben wij de beschikking over goed opgeleide ‘receptiebeveiligers’. Onze ‘receptiebeveiligers’ kunnen zowel uw receptie- als hun beveiligingstaken uitvoeren in representatieve kleding.

Professionele beveiliger voor het openen en sluiten van uw pand

Wanneer het uw wens is dat een professioneel beveiliger uw pand komt openen en/of sluiten op de door u gewenste manier dan kunnen wij daar zorg voor dragen. U zult merken dat u een stuk geruster naar uw bedrijf toe gaat, en uw bedrijf verlaat indien u ons zorg laat dragen voor het openen en sluiten van uw bedrijf.

Collectieve surveillance op bedrijventerreinen

Wanneer uw bedrijf gevestigd is op een bedrijventerrein dan kan het voor u interessant zijn om de bewaking van uw bedrijf in samenspraak met uw ‘collega’s’ op uw bedrijventerrein uit te besteden aan Connect Beveiliging B.V. Uiteraard kunnen wij ook voor de dienstverlenende bedrijven de alarmopvolging verzorgen, opening- en sluitingsronden lopen en als sleutelhouder fungeren.

Advies voor beveiliging passend bij uw bedrijf en wensen

Indien u niet weet welke beveiligmaatregelen passen bij uw bedrijf en welke maatregelen proportioneel zijn om uw risico’s te minimaliseren kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Uiteraard krijgt u bij niet-incidentele contracten die beschikking over een veiligheidscoördinator die niet alleen leiding geeft aan onze beveiligers en een vast contactpersoon voor u vormt. Tevens kunnen wij u van dienst zijn bij het maken van een ontruimingsplan of bij het opzetten van uw BHV-organisatie.

Connect Beveiliging Gouda

Uw veiligheids specialist

Connect Beveiliging B.V. is een nieuw en dynamisch beveiligingsbedrijf,
welke is opgericht eind 2005.

Erkenning van Ministerie van Justitie

Zoals U van elk beveiligingsbedrijf mag verwachten, beschikken wij uiteraard ook over een erkenning van het Ministerie van Justitie, terug te vinden onder nummer ND 4968. Neem voor vragen geheel vrijblijvend telefonisch of via E-mail contact op.

Neem contact op

Connect Beveiliging B.V.

Copyright © Connect Beveiliging 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Algemene Voorwaarden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site-index