Connect-Beveiliging-Beveiligingsbedrijf-persoonlijke-beveiliging-evenenementenbeveiliging-object-bewaking-hotel-beveiliging
Object-beveiligingen
Connect-Beveilging-beveiligingsbedrijf-Hotel-beveiliging
Beveiligingsbedrijf-Connect-Beveiliging-persoonsbeveiliging
Beveiligingsbedrijf-Connect-Beveiliging-winkel-beveiliging-winkel-surveillance

Connect Beveiliging B.V. is een deskundig en dynamisch beveiligingsbedrijf

Bent u benieuwd hoe wij veiligheid een gezicht kunnen geven binnen uw organisatie?

Lees meer Vraag een offerte aan

Warm ontvangst met een security host 

Waar veiligheid en het houden van toezicht nodig zijn, is een security host het eerste aanspreekpunt voor uw organisatie. U kunt een security host zien als een beveiliger, maar dan met een dienstverlenende rol als extra verantwoordelijkheid. Met een security host van Connect Beveiliging krijgt de beveiliging binnen uw organisatie letterlijk een gezicht.  

Security host met signalerende functie 

Een security host van Connect Beveiliging heeft niet alleen oog voor de omgeving, maar ook voor alle aanwezigen. Vanuit de rol van gastheer of gastvrouw mét signalerende functie zijn onze medewerkers stuk voor stuk communicatief sterk en vriendelijk in omgang. Met een representatief uiterlijk en een groot verantwoordelijkheidsgevoel is de veiligheid van uw werkomgeving in goede handen bij onze betrouwbare security host. 

Werkzaamheden van een security host 

Een ongewenst voorval of onwenselijk gedrag kan in uiteenlopende situaties voorkomen. Onze security host signaleert dit en handelt in overeenstemming met de situatie. Behalve het houden van toezicht wordt de veiligheid bewaakt, wordt iedereen vriendelijk te woord gestaan en biedt onze medewerker de helpende hand, wanneer dit nodig is. 

Waar werkt een security host? 

Er zijn diverse situaties waarin de meerwaarde van onze medewerkers duidelijk wordt. Het werk van een security host wordt uitgevoerd bij onder meer: 

  • Ziekenhuizen 
  • Overheidsinstellingen 
  • Evenementen en festiviteiten 
  • Concerten  
  • Winkels 
  • Hotels 
  • Luxe objecten 

Laat niets aan het toeval over en schakel de expertise van onze security host in. Zo wordt actief een bijdrage geleverd aan de veiligheid en worden controlewerkzaamheden en handhaving uitgevoerd door een security host van Connect Beveiliging. Wij zijn een door het Ministerie van Justitie erkend bedrijf. Een gevoel van veiligheid is wel degelijk mogelijk, als u onze hulp inroept. 

Contact opnemen 

Benieuwd hoe de security host bij u wordt ingezet? Neem contact met ons op en leg uw beveiligingsvraagstuk aan ons voor. Wij nemen naar wens de totale dienstverlening rondom uw evenement of bijeenkomst op een professionele manier voor onze rekening. Hierbij stemmen we de werkzaamheden altijd goed nauwkeurig af op de betreffende situatie. 

Connect Beveiliging Gouda

Uw veiligheids specialist

Connect Beveiliging B.V. is een nieuw en dynamisch beveiligingsbedrijf,
welke is opgericht eind 2005.

Erkenning van Ministerie van Justitie

Zoals U van elk beveiligingsbedrijf mag verwachten, beschikken wij uiteraard ook over een erkenning van het Ministerie van Justitie, terug te vinden onder nummer ND 4968. Neem voor vragen geheel vrijblijvend telefonisch of via E-mail contact op.

Neem contact op

Connect Beveiliging B.V.

Copyright © Connect Beveiliging 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Algemene Voorwaarden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site-index