Beveiligingsbedrijf-Connect-Beveiliging-winkel-beveiliging-winkel-surveillance

Connect Beveiliging B.V. is een deskundig en dynamisch beveiligingsbedrijf

Bent u benieuwd hoe wij veiligheid een gezicht kunnen geven binnen uw organisatie?

Lees meer Vraag een offerte aan

Winkel surveillance

Een goede beveiliger in een winkel wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Voor optimale veiligheid van uw personeel en klanten en het voorkomen van diefstal bieden wij geschikte winkel surveillance. Hierdoor kunnen uw klanten in een veilige omgeving op een zeer prettige manier winkelen. Veiligheid en beveiliging zijn immers belangrijke items in de detailhandel. Goederen verdwijnen zowel via de voordeur als via de achterdeur en controle op zowel in- als uitgaande producten is noodzakelijk om verlies tot een minimum te beperken en de veilheid van een ieder zeker te stellen. Door onze jarenlange ervaring in winkel surveillance kunnen wij veiligheid waarborgen. 

Waarom winkel surveillance van Connect Beveiliging B.V.

De winkelsurveillanten van Connect Beveiliging B.V. passen zich gemakkelijk aan in verschillende situaties en zijn zich bewust van de specifieke eisen van beveiliging in winkels. Daarnaast zijn ze ware specialisten in hun vakgebied en op de hoogte van de relevante regelgeving. Winkelsurveillanten van Connect Beveiliging B.V. zijn geschoold in het specialisme winkelsurveillance en het omgaan met agressie, waardoor zij uitermate berekent zijn op hun taak. Ze weten hoe zich te gedragen tussen het winkelend publiek. In de visie van Connect Beveiliging B.V. dient een winkelsurveillant een kwalitatieve meerwaarde aan de afnemer te geven. Het veiligheidsgevoel voor zowel winkelend als winkelpersoneel, maar zeker ook preventie van diefstal blijven daarbij actueel.

Beveiligingsplan op maat

Graag verzorgen wij een beveiligingsplan op maat. Om dit op te kunnen stellen zullen wij de winkel doorlichten op de eventuele risico’s en de wensen van de winkelier of eigenaar in kaart brengen. De combinatie van technische hulpmiddelen en de inzet van de winkelsurveillant zorgt ervoor dat er met een veilig gevoel gewinkeld wordt en dat de derving door de winkeldiefstal beperkt blijft.

Connect Beveiliging Gouda

Uw veiligheids specialist

Connect Beveiliging B.V. is een nieuw en dynamisch beveiligingsbedrijf,
welke is opgericht eind 2005.

Erkenning van Ministerie van Justitie

Zoals U van elk beveiligingsbedrijf mag verwachten, beschikken wij uiteraard ook over een erkenning van het Ministerie van Justitie, terug te vinden onder nummer ND 4968. Neem voor vragen geheel vrijblijvend telefonisch of via E-mail contact op.

Neem contact op

Connect Beveiliging B.V.

Copyright © Connect Beveiliging 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Algemene Voorwaarden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site-index