Connect-Beveiliging-Beveiligingsbedrijf-persoonlijke-beveiliging-evenenementenbeveiliging-object-bewaking-hotel-beveiliging
Object-beveiligingen
Connect-Beveilging-beveiligingsbedrijf-Hotel-beveiliging
Beveiligingsbedrijf-Connect-Beveiliging-persoonsbeveiliging
Beveiligingsbedrijf-Connect-Beveiliging-winkel-beveiliging-winkel-surveillance

Connect Beveiliging B.V. is een deskundig en dynamisch beveiligingsbedrijf

Bent u benieuwd hoe wij veiligheid een gezicht kunnen geven binnen uw organisatie?

Lees meer Vraag een offerte aan

Bouwplaatsbeveiliging voorkomt diefstal en vandalisme 

Op een bouwplaats is het een komen en gaan van arbeiders en machines. Dat vraagt om goede bouwplaatsbeveiliging, ook om ongelukken te voorkomen. Aandacht voor veiligheid stopt echter niet aan het einde van de werkdag. De machines en bouwmaterialen die achterblijven op de bouwplaats moeten worden beschermd tegen diefstal en vandalisme. Connect Beveiliging voorziet u deskundig van objectbewaking in combinatie met de aanwezigheid van onze beveiligers. Zo komen we tot maatwerk bouwplaatsbeveiliging, passend bij uw situatie. 

Ongenodigde gasten weren van de bouwplaats 

Alleen een afgesloten hek houdt dieven en vandalen vandaag de dag niet meer tegen. Waar iets te halen valt, is het boevengilde buitengewoon creatief. Wanneer het in de avond donker wordt, kunnen criminelen aan het zicht worden onttrokken. Bovendien is een bouwplaats niet zelden een afgelegen plek waar ongenode gasten hun kans schoon zien.  

Alarmopvolging bij calamiteiten 

Connect beveiliging draagt zorg voor de alarmopvolging bij calamiteiten, bewaken de bouwplaats en vervullen de rol van sleutelhouder en receptiebeveiliger, wanneer u dit wenst. Door diefstal en vandalisme kan een bouwproject erge vertraging oplopen, ook wanneer u uw beveiliging niet op orde heeft, loopt u kans dat verzekeraars geen vergoeding uitkeren na diefstal en/of vandalisme.  

Beveiligingsplan opstellen 

Stel uw bouwplaats niet langer bloot aan risico’s, maar laat ons een zorgvuldig beveiligingsplan voor u opstellen. Hierbij brengen we samen met u in kaart welke bedreigingen afgedekt moeten worden en hoe we uw bouwplaats optimaal beschermen tegen diefstal en vandalisme. Als specialist in veiligheidsmaatregelen weten wij wat uw bouwplaats nodig heeft. Met advies op maat bereiken we dat aan al uw eisen en wensen wordt voldaan. Als u vandaag nog contact met ons opneemt, hoeft u zich binnenkort geen zorgen meer te maken over de bouwplaatsbeveiliging bij u ter plaatse.  

Connect Beveiliging Gouda

Uw veiligheids specialist

Connect Beveiliging B.V. is een nieuw en dynamisch beveiligingsbedrijf,
welke is opgericht eind 2005.

Erkenning van Ministerie van Justitie

Zoals U van elk beveiligingsbedrijf mag verwachten, beschikken wij uiteraard ook over een erkenning van het Ministerie van Justitie, terug te vinden onder nummer ND 4968. Neem voor vragen geheel vrijblijvend telefonisch of via E-mail contact op.

Neem contact op

Connect Beveiliging B.V.

Copyright © Connect Beveiliging 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Algemene Voorwaarden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site-index