Beveiligingsbedrijf-Connect-Beveiliging-persoonsbeveiliging
Beveiligingsbedrijf-Connect-Beveiliging-persoonsbeveiliging

Connect Beveiliging B.V. is een deskundig en dynamisch beveiligingsbedrijf

Bent u benieuwd hoe wij veiligheid een gezicht kunnen geven binnen uw organisatie?

Lees meer Vraag een offerte aan

Zorgbeveiliging is goed geregeld bij Connect Beveiliging 

De veelal open structuur van een zorginstelling vraagt om goede bescherming om de veiligheid van patiënten, bezoekers en personeel te garanderen. Connect Beveiliging is erkend door het Ministerie van Justitie en daarmee een betrouwbaar bedrijf om uw zorgbeveiliging aan uit te besteden. Geef de veiligheid van uw zorgorganisatie ook een gezicht en kies voor onze gediplomeerde medewerkers die de totale dienstverlening met een getraind oog voor u uitvoeren.  

Beveiligen ruimte voor verslavingszorg 

Zorg gaat over mensen. Om escalatie bij woede-uitbarstingen te voorkomen, is het verstandig om de ruimte voor verslavingszorg niet alleen te voorzien van camera beveiliging , maar ook van gespecialiseerd beveiligingspersoneel. De medewerkers van Connect Beveiliging dragen zorg voor kwaliteit, stabiliteit en rust. Ze staan stevig in hun schoenen, zijn stressbestendig en communicatief vaardig. Dit kan echt het verschil maken in situaties waarin niet altijd duidelijk is hoe een bewoner of cliënt reageert. 

Begeleiding begeleid wonen  

De achtergronden van cliënten die begeleid wonen, zijn in veel gevallen divers. Dit maakt dat de problematiek waarmee zorgmedewerkers te maken krijgen ook uiteenlopend. Zorg voor een veilige woon- en werkomgeving en kies voor deskundige begeleiding bij begeleid wonen. Connect Beveiliging speelt adequaat in op situaties die vragen om ondersteuning. Uitingen van agressie en onvrede kunnen ineens de kop opsteken en dan is het fijn als hierop en kordate en doortastende manier op wordt ingesprongen door onze medewerkers. 

Waarborgen van een veilige zorgomgeving 

Kies voor zekerheid en leg de zorgbeveiliging in handen van Connect Beveiliging. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over onveilige situaties. Onze vakkundige personeelsleden staan ook voor ad hoc beveiliging voor u klaar. Dit doen ze naar wens 24 uur per dag, 7 dagen in de week, passend bij wat u nodig heeft. Kom met ons in contact en overtuig u van onze meerwaarde op het gebied van zorgbeveiliging. 

Connect Beveiliging Gouda

Uw veiligheids specialist

Connect Beveiliging B.V. is een nieuw en dynamisch beveiligingsbedrijf,
welke is opgericht eind 2005.

Erkenning van Ministerie van Justitie

Zoals U van elk beveiligingsbedrijf mag verwachten, beschikken wij uiteraard ook over een erkenning van het Ministerie van Justitie, terug te vinden onder nummer ND 4968. Neem voor vragen geheel vrijblijvend telefonisch of via E-mail contact op.

Neem contact op

Connect Beveiliging B.V.

Copyright © Connect Beveiliging 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Algemene Voorwaarden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site-index