Connect-Beveiliging-Beveiligingsbedrijf-persoonlijke-beveiliging-evenenementenbeveiliging-object-bewaking-hotel-beveiliging
Object-beveiligingen
Connect-Beveilging-beveiligingsbedrijf-Hotel-beveiliging
Beveiligingsbedrijf-Connect-Beveiliging-persoonsbeveiliging
Beveiligingsbedrijf-Connect-Beveiliging-winkel-beveiliging-winkel-surveillance

Connect Beveiliging B.V. is een deskundig en dynamisch beveiligingsbedrijf

Bent u benieuwd hoe wij veiligheid een gezicht kunnen geven binnen uw organisatie?

Lees meer Vraag een offerte aan

Over Connect Beveiliging B.V.

Connect Beveiliging B.V. is als beveiligingsbedrijf sinds 2005 uitgegroeid tot bekend bedrijf in de omgeving dat dagelijks actief is in het waarborgen van veiligheid voor verschillende opdrachtgevers. Kwaliteit, professionaliteit en flexibiliteit in veiligheid staat bij ons centraal. Ons team bestaat uit gediplomeerde beveiligers die passend advies geven in verschillende veiligheidsoplossingen. Samen streven we ernaar om tot een veilig en succesvol resultaat te komen. 

Passend beveiligingsplan opstellen, dat doen wij samen met u!

Binnen ons bedrijf werken beveiligers met expertise op verschillende gebieden. Zo kunnen we tijdelijke beveiligingsoplossingen bieden tijdens evenementen maar ook permanente in winkels of horecaondernemingen. Voor welke beveiligingsdiensten u ons ook inschakelt, bij ons krijgt u advies op maat. Samen met u stellen we een passend beveiligingsplan op dat geheel aan uw wensen en behoeften voldoet. Wij weten dan ook als geen ander welke veiligheidsmaatregelen er nodig zijn om veiligheid te waarborgen. 

Veel ervaring en kennis in beveiligen

Onze aanpak op het gebied van veiligheid is gebaseerd op veel ervaring en kennis. Wij zien beveiliging als onderdeel van een goede winkel, hotel of evenement. Zeer goede voorbereiding, ervaren personeel en flexibele inzet zijn voor ons kernwaarden. Wij verzorgen totale dienstverlening. Meer informatie? Graag staan wij u te woord. 

Connect Beveiliging Gouda

Uw veiligheids specialist

Connect Beveiliging B.V. is een nieuw en dynamisch beveiligingsbedrijf,
welke is opgericht eind 2005.

Erkenning van Ministerie van Justitie

Zoals U van elk beveiligingsbedrijf mag verwachten, beschikken wij uiteraard ook over een erkenning van het Ministerie van Justitie, terug te vinden onder nummer ND 4968. Neem voor vragen geheel vrijblijvend telefonisch of via E-mail contact op.

Neem contact op

Connect Beveiliging B.V.

Copyright © Connect Beveiliging 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Algemene Voorwaarden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site-index