slideshow
Object-beveiligingen
Hotel-beveiligin
Persoonsbeveiliging
winkel-beveiligin
Slider tekst

Connect Beveiliging B.V. is een nieuw en dynamisch beveiligingsbedrijf

Bent u benieuwd hoe wij veiligheid een gezicht kunnen geven binnen uw organisatie?

Lees meer Vraag een offerte aan

Connect Beveiliging logo
Connect Beveiliging
Herkingen

AD HOC beveiliging in de buurt van Herkingen om snel maatregelen te treffen tijdens calamiteiten

AD HOC beveiliging nodig tijdens calamiteiten in de buurt van Herkingen? Snel noodzakelijke maatregelen treffen? Neem dan contact op met Connect Beveiliging B.V. Connect Beveiliging B.V. is een beveiligingsbedrijf dat zich bezighoudt met het waarborgen van veiligheid van verschillende opdrachtgevers. Binnen ons bedrijf werken beveiligers met expertise op verschillende gebieden. Zo kunnen we tijdelijke beveiligingsoplossingen bieden tijdens evenementen maar ook permanente in winkels of horecaondernemingen. AD HOC beveiliging in de buurt van Herkingen en omgeving is één van onze specialisme. Door onze kwaliteit, service en flexibiliteit staan wij snel voor u klaar.

AD HOC beveiliging bij calamiteiten

Als zich calamiteiten voordoen in de buurt van Herkingen en omgeving kunt u gebruik maken van onze AD HOC beveiliging service. Wij leveren AD HOC beveiliging 24 uur per dag en 7 dagen in de week aan opdrachtgevers in Herkingen en omgeving. Afhankelijk van uw situatie zetten wij passende beveiligingsmiddelen in. Wij doen er alles aan om uw eigendommen te bewaken en beveiligen. Hierbij bent u verzekerd van:

  • Veiligheid
  • Flexibiliteit
  • Kwaliteit
  • Stipte werkwijze
  • Professionele beveiligers

U kunt ten alle tijden een spoedoproep bij ons plaatsen waar dan ook in Nederland. Zo spoedig mogelijk zijn wij bij u ter plaatse om uw pand, terrein, etc. te beveiligen.

AD HOC beveiliging bij brand of schade

AD HOC beveiliging kan soms noodzakelijk zijn bij calamiteiten zoals een stroomstoring of schade aan uw pand door brand of barre weersomstandigheden. In Herkingen en omgeving staan wij dag en nacht voor u klaar om veiligheid te waarborgen. Wij weten dan ook als geen ander welke veiligheidsmaatregelen er nodig zijn om veiligheid te waarborgen. Onze aanpak op het gebied van veiligheid is gebaseerd op veel ervaring en kennis. Meer informatie of een afspraak? Wij staan graag voor u klaar.

Connect Beveiliging logo
Connect Beveiliging
AD HOC beveiliging in de buurt van Herkingen om snel maatregelen te treffen tijdens calamiteiten
Laat uw reactie achter

Connect Beveiliging Gouda

Veiligheid specialist tekst

Uw veiligheids specialist

Connect Beveiliging B.V. is een nieuw en dynamisch beveiligingsbedrijf,
welke is opgericht eind 2005.

Erkenning van Ministerie van Justitie

Zoals U van elk beveiligingsbedrijf mag verwachten, beschikken wij uiteraard ook over een erkenning van het Ministerie van Justitie, terug te vinden onder nummer ND 3775. Neem voor vragen geheel vrijblijvend telefonisch of via E-mail contact op.

Neem contact op

Connect Beveiliging logo
Connect Beveiliging

Connect Beveiliging B.V.

Copyright © Connect Beveiliging 2020 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Algemene Voorwaarden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site-index