Connect-Beveilging-beveiligingsbedrijf-Hotel-beveiliging
Hotel beveiliging

Connect Beveiliging B.V. is een nieuw en dynamisch beveiligingsbedrijf

Bent u benieuwd hoe wij veiligheid een gezicht kunnen geven binnen uw organisatie?

Lees meer Vraag een offerte aan

Hotel beveiliging

Hotel beveiliging

Nog een belangrijk onderdeel binnen ons bedrijf is hotel beveiliging. Als hotel is het belangrijk om uw gasten een veilig en comfortabel gevoel te geven. Een hotel staat immers voor comfort, rust en gastvrijheid. Graag bieden wij passende en geschikte beveiligers die een waar visitekaartje zijn voor uw hotel.

Hotel Security Agents voor verzekerd klantvriendelijk optreden

De groep hotel Security-agents is geselecteerd uit representatieve medewerkers met minimaal enige jaren ervaring, die bovendien allen een interne cursus Hotel Security hebben gevolgd. Hierbij is veel aandacht besteed aan klantvriendelijk optreden, hospitality en het omgaan met veeleisende, internationale gasten. Naast de communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal beheersen de Hotel Security-agents tevens de Engelse taal in woord en geschrift. Desgewenst selecteren wij voor uw object medewerkers welke tevens andere talen beheersen. Door deze onderscheidende aspecten hebben wij inmiddels een brede vaste klantenkring opgebouwd met 4 en 5 sterrenhotels.

Werkzaamheden van surveillanceronden tot receptiewerkzaamheden en meer

In een hotel is 24 uur beveiliging beslist geen overbodige luxe. Zeker ’s nachts is het belangrijk om de rust te bewaken. Onze medewerkers kunnen alle voorkomende werkzaamheden verrichten zoals het uitvoeren van (brandpreventieve) surveillanceronden, posten in de lobby, receptiewerkzaamheden, en het verrichten van eenvoudige recherche werkzaamheden. Daarnaast kunnen wij optreden als gastheer bij verschillende calamiteiten. Onze beveiligingsmensen geven uw gasten altijd het gevoel dat zij in veilige en goede handen zijn.

Connect Beveiliging logo
Connect Beveiliging

Connect Beveiliging Gouda

Uw veiligheids specialist

Connect Beveiliging B.V. is een nieuw en dynamisch beveiligingsbedrijf,
welke is opgericht eind 2005.

Erkenning van Ministerie van Justitie

Zoals U van elk beveiligingsbedrijf mag verwachten, beschikken wij uiteraard ook over een erkenning van het Ministerie van Justitie, terug te vinden onder nummer ND 4968. Neem voor vragen geheel vrijblijvend telefonisch of via E-mail contact op.

Neem contact op

Connect Beveiliging B.V.

Copyright © Connect Beveiliging 2023 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Algemene Voorwaarden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site-index